SPONSOREN

De Stichting Renesse is een organisatie die met de opbrengsten uit haar commerciële exploitaties en haar beleggingen ‘goede doelen’ op Schouwen-Duiveland ondersteunt. De Stichting Renesse bezit gronden, gebouwen en effecten. De Stichting financiert haar activiteiten met de opbrengsten van deze beleggingen.

Direct aan het Grevelingenmeer ligt Landal Port Greve. Hier beleeft u volop plezier op en rond het water. Zandkastelen bouwen, een strandwandeling maken of zwemmen in het overdekte zwembad.

  • 575 bungalows en appartementen 
  • Overdekt zwembad met glijbaan
  • Diverse binnen- en buitenfaciliteiten
Zeelandia is een bedrijf in beweging. De Koninklijke Zeelandia Groep is een groeiend Nederlands familiebedrijf met 100% focus op ingrediënten en inspiratie voor de bakkerij. Al meer dan 100 jaar staat Zeelandia bekend als een betrouwbare hofleverancier van kwaliteitsproducten. Zeelandia is gespecialiseerd in het ontwikkelen, produceren, verkopen en distribueren van bakkerij-ingrediënten, zowel voor brood als banket.

De Watersportvereniging Brouwershaven heeft als vaargebied de Grevelingen, het grootste zoutwatermeer van West-Europa.  Het Grevelingenmeer biedt prachtige flora en fauna en is een uitdagend en gevarieerd vaargebied voor sportieve en recreatieve watersporters. De jachthaven ligt in de sfeervolle monumentale stad Brouwershaven, aan de beschutte zuidelijke kant van het meer.

 In juni 1991 zijn we begonnen in een oud pakhuis. Na 4 jaar verhuisden we naar de Markt. Hier waren de mogelijkheden aanwezig om uit te breiden met onder andere een robuuste accessoire lijn van PTMD en kleding.

We runnen nu een gezellige en sfeervolle winkel in het centrum aan de oude haven van Brouwershaven, onder het toeziend oog van Vader Cats. “Brouw” de mooiste stad aan het grootste zoutwatermeer van Europa: de Grevelingen.

Rianne

Herberg ’t Swarte Schaep is gelegen aan de haven van het authentieke havenstadje Brouwershaven. Naast een herberg zijn wij ook eetcafé, waar u kunt genieten van een ruime selectie aan vis-, vlees- en Thaise gerechten. Wij zijn gedreven te werken met alleen de beste kwaliteit producten. We halen zoveel mogelijk producten rechtstreeks uit de nabij gelegen omgeving. Versheid en ambacht staan bij ons hoog in het vaandel. 

Welkom bij Spar de Koeijer, wij zijn dagelijks hard aan het werk om u van al uw verse boodschappen te voorzien. Met onze ruime openingstijden (7 dagen per week) proberen we daar een belangrijke bijdrage in te leveren. Daarnaast moet de klant een bezoek aan ons winkel als prettig ervaren, klantvriendelijkheid vinden wij dan ook heel belangrijk. Wij zijn er niet alleen voor Brouwershaven en omgeving maar ook voor de toerist die geniet van een heerlijke vakantie in onze mooie streek.